Sajtos - borsos tekercs

Hozzávalók:

Tészta:
- 500 gr liszt
- 1 cs élesztőpor
- 300 ml meleg tej
- 70 ml olaj
- 1 tk só
- 1 tk cukor

Töltelék:
- 100 gr kenhető sajt
- bors

Tetejére:
- 1 tojás
- bors

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit dagaszd össze, takard le, és keleszd 40 percig. 

A megkelt tésztát vágd 16 részre. Mindegyik darabot nyújtsd ki vékony téglalapra, kend meg sajttal és szórd meg kevés borssal. 

A hosszabb oldalától kezdve tekerd fel és kettesével tekerd össze a darabokat. Tedd sütőpapírral bélelt tepsibe. 

Kend meg a tetejét tojással és szórd meg borssal. Told előmelegített sütőbe és süsd pirosra.

200 fok. 15 perc.
Jó étvágyat!
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis